Medarbejdere

Susanne Fogtdal virker i centeret primært som turneringsleder og leder af Cafeen. Endvidere styrer Susanne alle de praktiske opgaver, da service og komfort i centeret naturligvis skal være helt i top.

I firserne og halvfemserne var Susanne ofte at finde på det danske damelandshold. Blandt mange meritter er det nordiske holdmesterskab (1988) uden tvivl den største titel.

Morten Andersen (alias Duck) har undervist i Bridge i ca. 30 år, heraf de 19 i centeret. Udover at være en meget populær lærer, er Morten også kendt for sin (selv)humoristiske pen, som har gjort ham til en højt skattet skribent i “Dansk Bridge”. Det er også blevet til et hæfte om “Balancering i defensiven” i DBf´s miniserie.

Som bridgespiller har den stået på over 100 landskampe, med sejren i China Cup (1999) og OL Bronze (19996) som de to internationale højdepunkter. Herhjemme er det blevet til DMér i pokal og klubhold.

Henrik Norman Hansen starter i Centeret i år, med 2 begynderhold og som “Åbent Hus” turneringsleder om fredagen. og skal iøvrigt medvirke til, at vi laver flere ekstra arrangementer i Centeret.

Henrik er uddannet lærer, og udover denne pædagoiske ballast har den også stået på top-bridge hele livet. I skrivende stund er Henrik således netop udtaget til Senior-landsholdet, som spiller EM senere på året.

Søren Christiansen er fra 2010 blevet leder af Bridgecenter Nordsjælland. Startede i centeret i 1993. Undervisningserfaringen er identisk med Mortens., og vi holder på 23. år sommerkursus sammen. Søren var i mange år fast skribent i “Dansk Bridge”, og har udgivet et hæfte om “Indmeldinger” i DBf´s miniserie.

Bridgekarrieren står på over 200 landskampe, og danmarksmesterskaber i alle kategorier. Internationalt er toppen sejren i China Cup (1999) og OL-Bronze (1996) med Morten som henholdsvis makker og holdkammerat.

Poul Wegener er startet i centeret fra efteråret 2011 og er en medarbejder, som kan gå ind i alle arbejdsområder i Centeret. Poul er en passioneret bridgespiller, med megen turneringserfaring.

Virker i Centeret som som turneringsleder i Center Two og Center Eight, samt diverse ekstra turneringer.

Skriv eller ring til os med
spørgsmål, afbud eller andet