Om BridgeCenteret i Nordsjælland​

BridgeCenter Nordsjælland er fra 1. maj 2010 overtaget af Susanne Fogtdal og Søren Christiansen. I den forbindelse har centeret undergået en kraftig modernisering. Dette gælder både renovering af lokalerne, og udvidelse af bridgeudstyret . Vi tilstræber et hyggeligt og udviklende Bridgecenter.

BridgeCenter Nordsjælland tilbyder en kvalificeret undervisning af erfarne instruktører, som du kan møde ved at klikke på menu-underpunktet “Medarbejdere“.

Til centret er tillige knyttet en café, der altid er åben på undervisningsdage og til turneringer. Se nærmere ved at klikke i menu-underpunktet “Caféen“.

Undervisningen

Undervisningen varetages af instruktører der alle har adskillige års erfaring og spillet bridge på topniveau i mange år.

Til undervisningsbrug, på niveauerne begynder og let øvet, har vi udarbejdet et forenklet meldesystem: Centersystemet. Vi har fjernet de fleste undtagelser, der bevirker, at systemet bliver lettere tilgængeligt for den ikke så rutinerede.​

Systemet er udarbejdet således, at det ligger tæt op ad det mest udbredte naturlige meldesystem i Europa, det britiske Acol.

Centersystemet er udførligt beskrevet i lærebogen “Den komplette lærebog i Bridge”, der ikke kun omhandler meldingerne, men også omhyggeligt gennemgår spilleteknikken i bridge.

Lærebogen er uundværlig i undervisningen og kan købes den første dag, du møder til bridge.

Du kan tilmelde dig et hold via denne hjemmeside, eller ved at sende en tilmeldingskupon fra sæsonprogrammet. Det er en god ide at bestille programmet først, så du kan se en udførlig beskrivelse af holdene, priser, rabatordninger og terminer for betaling.​

Skriv eller ring til os med
spørgsmål, afbud eller andet